Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Buffet, Hovedret
Land:
Ukendt
Ingredienser:
10-12 porrer (ca. 1 kg.)
500 g. champignons
250 g. skinke i tern
3 spsk mel
¾ l. mælk
Margarine til stegning
Salt
Peber
(Find opskrift på tærtedej her på siden eller køb færdig)
Opskrift:
Damp de rensede og ituskårne porrer i vand i 4-5 min.
Hæld vandet fra og lad porrerne afdryppe godt.
Skær de rensede champignoner igennem og svits dem på panden i margarine.
Pisk mælk, æg og mel sammen, tilsæt salt og peber.
Fordel porer, champignoner og evt. skinke på de halvt gennembagte bunde.
Hæld halvdelen af æggeblandingen i og sæt formene i ovnen på risten.
Hæld forsigtig resten af æggeblandingen i.
Dæk kanten af tærten med alufolie, så den ikke bliver for mørk.
Bages ved 200° i 25 min. til fyldet er gennembagt.
Server med salat.