banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Lukkede fastelavnsboller med fyld


Kommentarer 2 anmeldelser
Personer: 12
Type(r):
Bagværk, Kager
Land:
Dansk
Ingredienser:
275 g. mel
75 g margarine
25 g. gær
25 g. sukker
1¼ dl. lunken mælk
1 æg

+ borgmestermasse og kagecreme
(Se links)

Opskrift:
Opløs gæren i mælken, og rør sukker og æg i.
Mel og margarine tilsættes og dejen røres lind - må ikke røres for meget, da dejen kan blive for blød.
Lad dejen hæve i 15 min., og rul den derefter ud i et stykke på 30x40 cm. Skær den nu i stykker på 10x10 cm.
Fyldet (borgmestermasse og kogt creme) lægges på midten og de fire hjørner bøjes mod midten, så spidserne ligger over hinanden - dette gentages endnu engang. Vend lukningen nedad og tryk bollerne lidt flade.
Bollerne stryges med æg og efterhæver i ca. 30 min.
Bag dem ved 200 gr. i 12-15 min. Efter afkøling pyntes bollerne med kakaoglasur.

Man kan vælge at lave et hul i bollerne og sprøjte flødeskum i, men det er luksus versionen!

Andre retter med..

Chokolade
Mel
Mælkeprodukter
Sukker
Æg
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere