Ingen anmeldelser
Personer: 2
Type(r):
Hovedret, Natmad
Land:
Mexicansk
Ingredienser:
500 g. oksetykkam
50 g. mørk chokolade
2 finthakkede løg
2 fed hvidløg
½ øl - gerne mørk stout
1 ds hk. tomater
100 g. tomatpure
1 ds. chili bønner
1 ds. kidney bønner
2 spsk. limesaft
1-2 hakket chili
1 spsk. brun farin
1 spsk. balsamicoeddike
2 spsk. oregano
1 spsk. korianderblade
1 tsk. stødt spidskommen
Salt
Peber
Tilbehør: Lyst brød og creme fraiche.
Opskrift:
Løg og hvidløg svitses på en pande, kødet tilsættes og brunes.
Hæld det derefter i en gryde og tilsæt øl, limesaft, oregano, farin, spidskommen og balsamico, og lad det koge op og simre i 5 minutter.
Tilsæt tomat, pure, bønner og chili, og lad retten stå og småsimre i op til et par timer (eller min. 30 min).
Tilsæt chokolade og lad det simre endnu et par minutter.
Smag til med salt og peber, og evt. chili pulver.