Ingen anmeldelser
Personer: 2
Type(r):
Bagværk, Tilbehør
Land:
Italiensk
Ingredienser:
500 g. hvedemel
3½ dl. lunkent vand
25 g. gær
1 tsk. salt
Opskrift:
Gæren opløses i vandet.
Kom halvdelen af melet i en skål og ælt vandblandingen i. Tilsæt resten af melet - lidt ad gangen.
Fortsæt æltningen til dejen er helt smidig.
Dæk skålen til og lad dejen hæve til dobbelt størrelse (ca. 1 time).
Dejen deles op i 6 lige store stykker. Lav hvert stykke til en bolle som rulles ud til et fladt brød med en tykkelse på ca. ½ cm.
Lad brødene hæve i yderligere 10 min på bageplade, inden de bages.
Bages i en forvarmet ovn på 250° i ca. 8 min. Brødene skal være pustet op og lidt lysebrune før de tages ud.