1 anmeldelse
Personer: 4
Type(r):
Buffet, Forret, Hovedret
Land:
Ukendt
Ingredienser:
180 g. skinke i tern
150 g. majs
100 g. revet cheddar
2 porrer i skiver
2,5 dl. mælk
4 æg
2 tsk. timian
2 tsk. paprika
salt
peber
Tærtedej:
Køb færdig eller brug vores opskrift på tærtedej.
Opskrift:
Blancher porreskiverne på en pande, tilsæt majs og skinke i tern, og lad det hele stege i nogle minutter.
Krydr blandingen med salt, peber, paprika og timian.
Klargør tærteformen med tærtedej og fordel blandingen over tærtebunden.
Pisk æg, mælk, paprika, timian, salt og peber sammen. Hæld det over blandingen i tærtefadet.
Fordel den revet ost over tærten og dyp forsigtig osten ned i væden med en gaffel.
Bag tærten i ovnen i 35-40 min. ved 200°. Serveres sammen med en grøn salat.