2 anmeldelser
Personer: 2
Type(r):
Hovedret, Hurtig mad
Land:
Kinesisk
Ingredienser:
300 g. kylling i strimler
4 gulerødder
3 jordskokker
1 rød peberfrugt
ca. 3 dl. hvidkål
1 bundt forårsløg
1 dl. vand
Soja-sauce blanding:
2 spsk. soja
1 spsk. stærk chilisauce
1 spsk. brun farin
2 tsk. spidskommen
1 tsk. vineddike
1 fed hvidløg
Serveres med ris.
Opskrift:
Soja-sauce:
Bland soja, chilisauce, vineddike, farin og spidskommen godt sammen i en lille skål.
Wok:
Rengjorte peberfrugt, gulerødder, jordskokker og hvidkål skæres i strimler.
Forårsløgene skæres i diagonale skiver.
Steg kyllinge-strimlerne i wok'en. Tilsæt derefter hvidløg og forårsløg, og lynsteg det hele i 1-2 min.
Tilsæt resten af grøntsagerne og sojablandingen, og lad det koge.
Hæld lidt vand ved og lad det simre videre et par minutter inden servering.