2 anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Forret, Suppe
Land:
Ukendt
Ingredienser:
160 g. jordskokker
2½ dl. sødmælk
1-2 skalotteløg
1 dl. hvidvin
1 dl. fløde
1 dl. vand
1 lime
1 fed hvidløg
½ bouillonterning
salt
peber
olie til stegning
Opskrift:
Jordskokkerne skrælles og skæres i grove tern.
Jordskokker, hakket løg og hvidløg sauteres ved middel varme i ca. 5 min. og krydres med salt og peber.
Hvidvinen hældes på og koges ned til det halve.
Tilsæt vand, bouillonterning, limesaft, fløde og mælk, og lad det koge indtil jordskokkerne er godt møre.
Blend suppen fint og sigt den igennem en si.
Smag til med salt og peber.
Serveres i små dybe tallerkener, pynt med persille eller et stykke sprødt bacon.