1 anmeldelse
Personer: 6
Type(r):
Dessert, Kager
Land:
Italiensk
Ingredienser:
800 g. mascarpone
200 g. ladyfingers
6 pasteuriserede æggehvider
6 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
2 dl. espresso kaffe
kakao pulver
Opskrift:
Bryg en god kop espresso kaffe. Søb ladyfinger kagerne til i kaffe
og læg halvdelen i bunden af et fad.
Pisk æggeblommer og sukker sammen i en skål, til blandingen er luftig. Tilsæt mascarponen lidt efter lidt mens der pisker videre.
Pisk æggehviderne i en anden skål og vend det forsigtigt med mascarpone blandingen.
Hæld halvdelen af cremen over de udblødte kiks.
Lav nu endnu et lag kiks ovenpå og hæld resten af cremen over.
Tiramisuen bør hvile min 3-4 timer i køleskab før servering.
Si et tynd lag kakao pulver henover toppen før servering.