banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Chokolademousse


Kommentarer Ingen anmeldelser
Personer: 2
Type(r):
Dessert
Land:
Fransk
Ingredienser:
150 g. mørk chokolade
3 pasteuriserede æggeblommer
¼ l piskefløde
Evt. 1 tsk. cognac

Opskrift:
Halvdelen af chokoladen smeltes i et vandbad og køles derefter lidt ned - så det ikke er for varmt, men heller ikke fast.
Kom de piskede æggeblommer i chokoladen.
Piskefløden piskes til skum og vendes i moussen.
Moussen sættes i køleskab i mindst en time.
Pyntes med flødeskum og chokoladeflager.

Andre retter med..

Chokolade
Mælkeprodukter
Spiritus
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere