Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Frokost, Hovedret
Land:
Dansk
Ingredienser:
800 g Kartofler
1 stk. Løg
8 stk. Frankfurterpølse
1 spsk. Olie
1 tsk. Paprika
1 ds. Tomatpure konc.
4 dl. Minimælk
0,25 tsk. Sort peber
4 spsk. Purløg
Salt
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Kog kartoflerne til de er møre og hæld vandet fra.
Hak løggene og skær pølserne i skiver.
Kom olie i en gryde og svits løgene til de er klare. Tilsæt paprika og svits med. Tilsæt derefter pølserne og dæmp varmen, mens det steger lidt. Tilsæt kartoffelskiverne, tomatpure og mælken, og bland godt. Tilsæt salt og peber.
Lad retten småkoge i ca. 5 minutter. Tilsæt eventuel fløde, kog videre i 5 minutter. Smag til med salt, peber og eventuelt mere paprika.
Serverer pølseretten med finthakket purløg.