Ingen anmeldelser
Personer: 6
Type(r):
Buffet, Hovedret, Natmad
Land:
Italiensk
Ingredienser:
500 g. hakket oksekød
2 ds. hakkede tomater
1 ds. tomatpure
2 hakkede Løg
5 dl. mornaysauce/bechamelsauce
lasagneplader
oregano
olivenolie
salt
peber
Opskrift:
Løg og kød brunes på panden. Tilsæt tomatpure og hakkede tomater, og rør rundt. Tilsæt salt, peber og oregano, og lad det hele simre i ca. 10 minutter. Smag til!
Smør et fad med olie og start med et tyndt lag kødsauce.
Derefter i lag: lasagne plader, kødsauce og mornaysauce, til der ikke er mere tilbage. Det er vigtigt at det øverste lag lasagneplader er dækket af kødsauce. Man kan pynte toppen med mornaysauce skyer.
Sæt lasagnen i ovnen ved 200 grader i 40 minutter.
Hvis kødsaucen syntes for tør, så tilsæt lidt vand.
Retten kan varieres ved at tilsætte ristede champignons eller små forkogte gulerodsstænger.