Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Hovedret
Land:
Græsk
Ingredienser:
700 g. kartofler
500 g. hakket oksekød
2 løg
2 fed hvidløg
1 ds. koncentreret tomatpuré
3 tomater
1 tsk. sukker
1 tsk. rosmarin
1 æg
1 dl. mælk
revet ost
salt og peber
Opskrift:
Hak løg og skær tomaterne i tern.
Svits løget i en gryde og tilsæt kødet som brunes.
Tilsæt presset hvidløg, hakkede tomater, tomatpuré, salt, peber, sukker og rosmarin. Lad det små simre i ca. 10 minutter.
Skræl kartoflerne og riv dem groft.
Fordel halvdelen af kartoflerne i bunden af et ovnfast fad.
Hæld kødsovsen herover og dæk med resten af kartoflerne.
Pisk æg og mælk sammen og hæld det over kødsovsen.
Drys med revet ost.
Sæt i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter.
Server med salat og evt. brød.