Ingen anmeldelser
Personer: 8
Type(r):
Dessert, Kager, Snacks
Land:
Ukendt
Ingredienser:
550 g mælkechokolade
300 g mørkchokolade
100 g smør
5 dl fløde
1½ dl sukker
3 spsk druesukker
½ spsk salt
kakaopulver
Opskrift:
Chokoladen hakkes groft og smeltes sammen med smørret i en vandbad.
Kog fløde og salt.
Varm sukker og druesukker op til det koger. Tilsæt fløden og lad det små koge sammen i 2 min, og sæt det derefter til at afkøle i 10 min.
Hæld flødeblandingen over det smeltede chokolade og pisk det sammen.
En form beklædes med husholdsningsplast, og trøffelblandingen hældes i. Blandingen stilles i køleskabet i min. 3 timer.
Serveres skåret i passende firkanter, pudret med flormelis, kokos eller kakaopulver.