Ingen anmeldelser
Type(r):
Bagværk, Dessert, Kager, Slik
Land:
Dansk
Ingredienser:
170 g. sukker
100 g. smør
100 g. mørk chokolade
100 g. mel
50 g. nøddekerner
2 æg
1 tskf. bagepulver
Opskrift:
Tænd ovnen på 175° og smør formen (størrelse ca. 20 x 40cm) med smeltet smør og rasp.
Rør sukker og æg godt sammen.
Smelt smørret og lad det nedkøle.
Smelt chokoladen i et vandbad.
Rør chokolade og smør sammen med æggesnapsen.
Bland mel og bagepulver, og rør det i dejen.
Hæld dejen i formen og drys hakkede nøddekerner over.
Bages i ca. 30-40 min og stilles derefter på en bagerist til afkøling.
Kagen falder lidt sammen og er en mellemting mellem kage og konfekt.
Skæres ud i firkanter.