Ingen anmeldelser
Personer: 8
Type(r):
Bagværk, Dessert, Kager
Land:
Ukendt
Ingredienser:
400 g. pebermyntechokolade
150 g. mel
3 æg
200 g. sukker
100 g. kakao
100 g. smelte chokolade
2 dråber pebermynteekstrakt
2 d. mælk.
½ dl vand
200 g. smør
Opskrift:
Smørret smeltes i en gryde.
Chokoladen kommes i det smeltede smør i små stykker, så det smelter. Rør det rundt så det er fordelt godt og kom så mel og sukker i.
Pisk æggene i en skål til der ikke hænger æggemasse tilbage på piskeriset, og tilsæt det til det andet.
Hæld mælk i lidt af gangen. Derefter kakaoen som skal sies og røres i. Sæt så massen i køleskabet i 15 minutter.
Smør bageform/springform med smør og drys bunden jævnt med rasp. Hæld så massen i formen og sæt den i ovnen i 20-30 minutter ved 175 grader C.
Lad kagen køle af og lav en glasur efter eget valg.
Nydes lun med creme fraiche.
PS.
Hold godt øje med kagen imens den er i ovnen da det kan svinge med tiden. Så stik en gaffel i regelmæssigt og hvis dejen hænger fast på gaflen er den ikke færdig. Den må godt være lidt klistret men ikke for meget.