Ingen anmeldelser
Type(r):
Bagværk, Dessert, Kager, Reception
Land:
Dansk
Ingredienser:
125 g. sukker
70 g. mel
70 g. kartoffelmel
75-100 g malede val- eller hasselnøddekerner
3 æg
3 spsk.varmt vand
1 tsk. bagepulver
Opskrift:
Pisk æg og vand sammen, og rør lidt efter lidt sukkeret i.
Pisk til det ikke knaser længere og massen tykner.
Bland mel med kartoffelmel og bagepulver, og sigt det i en stor skål.
Rør æggemasse sammen med mel, bagepulver og de malede nøddekerner.
Smør en springform med margarine og dæk bunden med tilskåret bagepapir.
Hæld derefter dejen i formen.
Bag kagen ved 200° i ca. 35 min. og lad den køle af i formen, før den forsigtigt vendes ud og papiret trækkes af.
Flæk den kolde kage, så du nu står med 2-3 bunde.
Lav for en sikkerhedsskyld altid 2 portioner for at sikre at der er bunde nok.