Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Buffet, Hovedret
Land:
Dansk
Ingredienser:
1 stor kylling (ca. 1000 g.)
100 g. revet ost
50 g. grofthakkede valnødder +
10 hele valnødder
½ broccoli
2 æg
¼ l. fløde
½ tsk. stødt muskatnød
salt
peber
(Find opskrift på tærtedej her på siden eller køb færdig)
Opskrift:
Broccolien koges i letsaltet vand i ca. 5 min.
Den kogte broccoli deles på langs i mindre stykker.
Den kogte kylling afpilles for kød, der deles i fingertykke stykker.
Æggene piskes sammen med fløde og krydderier.
Tærtebunden dækkes med broccoli og kyllingekød og overstrøes med hakkede valnødder og den revne ost.
Herover fordeles ægge-flødeblandingen og der pyntes med hele valnødder.
Bages ved 200° i 30 min.
Serveres med grøn salat og evt. valnøddeflutes.