Ingen anmeldelser
Personer: 2
Type(r):
Hovedret
Land:
Ungarsk
Ingredienser:
400 g. gullashtern af okse / kalvekød
400 g. champignons
2 løg
2 peberfrugt (rød/grøn)
1 ds. hakket tomat
4 spsk. tomatpure
2 dl. oksebouillon
2 laurbærblade
Salt
Peber
Kartoffelmos eller ris.
Opskrift:
Champignons renses og skæres i halve.
Peberfrugt og løg skæres i grove tern.
Steg løgene i en gryde til de er blanke, og tilsæt derefter kødet som brunes.
Tilsæt peberfrugt, tomatpure, hakket tomat, bouillion.
Rør rundt og tilsæt paprika og laurblade.
Champignons steges på en pande og kommes derefter i gryderetten, inkl. væde.
Lad retten simre i min. 45 minutter, gerne længere. Tilsæt mere boullion om nødvendigt.
Smag til med salt, peber og paprika.
Server med kartoffelmos eller alternativt ris.