Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Hovedret
Land:
Dansk
Ingredienser:
4 laksefilet (uden skind)
4 porrer
3 tomater
1 stort rødløg
4 gulerødder
1 squash
2 pose spinat
½ spsk. olivenolie
500 g. mornay sauce
150 g. revet ost
Lasagneplader
salt
peber
Opskrift:
Løg, squash og porrer hakkes i små stykker.
Gulerødderne skæres i tynde stænger og tomaterne skæres i skiver.
Spinaten skylles og drænes godt.
Laksefiletterne deles i små stykker.
Løg, porrer og squash svitses i olie på en pande og efter 3-4 minutter tilsættes laksen samt salt og peber.
Lad det stå i 4-5 minutter ved høj varme.
I et ovnfast fad kommes nu skiftevis et tykt lag grøntsager, et lag spinat, en omgang mornay sauce og et lag lasagneplader.
Afslut med et godt lag ost og kom lasagnen i en forvarmet ovn i 35-40 min ved 200°.
Lasagne skal hvile 10 min inden servering.