banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Varm Artiskoksalat


Kommentarer Ingen anmeldelser
Personer: 6
Type(r):
Buffet, Forret, Hovedret
Land:
Fransk
Ingredienser:
1 kg. babyartiskokker
1 kg. kartofler
Hvidløg
Olivenolie
Salt og peber
Bredbladet persille


Opskrift:
Babyartiskokkerne renses og stilkene knækkes af.
Spidserne klippes af bladene.
Artiskokker og kartofler skæres i kvarte. Begge dele koges i ca. 5 min.
De tages op og afdryppes, inden de steges i olivenolie med hvidløg på en pande til de er møre og gyldne.
Smages til med salt og peber.
Drys med friskhakket persille.

Kan spises alene eller sammen med kylling.

Andre retter med..

Grøntsager
Kylling
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere