Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Buffet, Hovedret
Land:
Mexicansk
Ingredienser:
500 g. kylling i strimler
450 g. frosen spinat
200 g. revet ost
¼ l. piskefløde
1 ds hakkede tomater
1 løg
3 spsk. ketchup
3 tsk. karry
1 tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
½ tsk. chili
Lasagneplader
Oregano
Hvidløg
Salt
Peber
Opskrift:
Kødet steges i olie og karry, og gemmes til lasagnen.
Hakket løg og hvidløg brunes i olie i en gryde. Tomater, fløde, krydderi, ketchup, salt, peber og oregano tilsættes. Det hele koges til en sovs. Det må gerne være en stærk sovs idet spinaten suger en del smag fra sovsen.
Spinaten tøs op i en gryde under svag varme.
Lasagneplader lægges i ildfast fad (ca. 20 x 25 cm). Derefter kylling, sovs, spinat, lasagneplader, kylling, sovs etc.
Slut af med ost. Der kan evt. også lægges ost imellem lagene.
Lasagnen sættes midt i ovnen i 35-40 min. ved ca. 200º C.
Serveres med en let salat.