Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Hovedret
Land:
Andet
Ingredienser:
600 g. kyllingefileter
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
3 bananer
3-4 dl. piskefløde (evt. kun 2½ dl)
1 fed knust hvidløg
2 tsk. karry
1 spsk. sambal oelek (chilipasta)
1 dl. mangochutney (stærk/mild)
Salt
Opskrift:
Kyllingekødet steges og skæres i mindre stykker. Bananerne skæres i skiver og peberfrugter skæres i passende strimler. Kylling, peberfrugt og banan blandes sammen og lægges i et smurt ildfast fad.
Fløden piskes til let skum. Vend karry, hvidløg og mangochutney i flødeskummet. Chutneyen kan evt. blendes let først, så de store stykker forsvinder. Smag til med sambal oelek og lidt salt. Fordel flødeskummet over indholdet i fadet.
Retten stilles midt i ovnen i ca. 20 min. ved 225º C til alt er gennemvarmt (evt. lidt længere ved lavere temperatur hvis kyllingen har været på køl først).
Serveres med løse ris og evt. grøn salat.