Ingen anmeldelser
Type(r):
Bagværk, Dessert, Kager
Land:
Dansk
Ingredienser:
250 g. mørk farin
275 g. mel
375 g. revne, rå, gulerødder
50 g. groft hakkede valnødder
1 dl. rosiner
2 dl. majsolie
4 æg
1 tsk. vanillesukker
2 tsk. bagepulver
2 tsk. kanel
½ tsk. salt
Flødetopping:
200 g. flødeost
125 g. smør
150 g. flormelis
1 tsk. vanillesukker
Opskrift:
Rør farin sammen med olie og pisk derefter æggene i blandingen - ét ad gangen.
Pisk til blandingen bliver lys og cremet.
Bland melet med vanillesukker, bagepulver, salt, bagepulver og kanel - sigt det i dejen.
Rør dejen sammen og vend de revne gulerødder i sammen med rosiner og valnødder.
Kom dejen i en form (30 x 23 cm).
Bages ved 185° i ca. 1 ¼ time.
Prøv at stikke i kagen med en træpind (kagen er ret fugtig når den er bagt, men der må ikke hænge noget dej på pinden).
Rør flødeost og blødt smør sammen,
og rør det derefter sammen med sigtet flormelis og vanillesukker.
Smør cremen over kagen når den er afkølet.