Ingen anmeldelser
Type(r):
Bagværk, Dessert, Kager
Land:
Dansk
Ingredienser:
250 g. mel
300 g sukker
50 g. smør eller margarine
4 æg
2 dl mælk
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
Fyld:
125 g. smør eller margarine
100 g. kokosmel
250 g. mørkt brunfarin
1/2 dl mælk
Opskrift:
Æg og sukker piskes over kogende vandbad til en tyk masse.
Mel, bagepulver og vanillesukker sigtes sammen og blandes forsigtigt med den piskede masse.
Mælk og fedtstof koges sammen og blandes forsigtigt i dejen.
Dejen hældes op i en smurt og melet bradepande.
Bages på ovnens midterste rille ved 200° (middel varme) i ca. 20 min.
Ovnen skal have den rette temperatur fra starten!
Når kagen er bagt fordeles fyldet straks på kagen.
Denne stilles nu igen i den varme ovn ved 225° og bages ca. 5 min.
Fyld:
Fyldet røres og smeltes sammen i en gryde.