Ingen anmeldelser
Personer: 10
Type(r):
Bagværk, Grill, Hovedret
Land:
Dansk
Ingredienser:
800 g. hvedemel
50 g. smør (kan erstattes med 1 tsk madolie)
1/2 liter mælk eller vand
50 g. gær
4 tsk. sukker
3 tsk. salt
Opskrift:
Opløs gæren i lunkent mælk eller vand. Smelt smørret, som afsvales og hældes i.
Nu tilsættes resten af ingredienserne - kom lidt mel i ad gangen, så ikke dejen bliver for tør.
Dejen skal hæve i ca. 1 time.
Når dejen er klar deles den i 10 lige store stykker.
Stykkerne trilles aflange og snoes om snobrødspinde.
Snobrød bages over bål eller grill, til brødet er gyldent og sprødt. Bank evt. på brødet for at høre om det er færdigt.
Serveres med syltetøj eller som pølsebrød med ketchup og sennep.