Ingen anmeldelser
Personer: 2
Type(r):
Hovedret, Suppe
Land:
Ukendt
Ingredienser:
½ kg. gulerødder
¼ kg. store kartofler
1 ½ l. grøntsagsbouillon
1 bundt friske koriander
1 spsk. limesaft
1 spsk. olivenolie
1-2 løg
1 frisk chili
25 g. smør
1 fed hvidløg
Salt og peber
Opskrift:
Hak løgene fint og sauter dem i en gryde med smør.
Gulerødder og kartofler skrælles og skæres i tern.
Chilien hakkes fint med en kniv.
Vend gulerødder, kartofler og halvdelen af chilien sammen med løggene.
Drys med salt og peber.
Lad grøntsagerne simre under omrøring i 5 min.
Tilsæt bouillon.
Lad suppen simre i 15 – 20 min.
Fjern evt. skum undervejs.
Blend suppen jævnt i en blender.
Giv atter suppen et opkog og smag til med salt og peber.
Hak de skyllede koriandblade med en kniv, og bland dem med resten af chilien, limesaft, olivenolien og knust hvidløg.
Anret suppen i varme dybe tallerkener med lidt koriandersalsa.