Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Buffet, Frokost, Hovedret
Land:
Ukendt
Ingredienser:
Fyld:
300 g. kyllingfilet i tern
250 g. champignon
2 finthakkede løg
4 æg
2,5 dl. mælk
100 g. revet ost
karry
salt
peber
Tærtedej:
Køb færdig eller brug vores opskrift på tærtedej.
Opskrift:
Rens og halver champignonerne. Steg dem på en pande sammen med de finthakkede løg.
Steg kyllingen på en særskilt pande og krydr den med ½ tsk. karry under stegning.
Når kyllingen er let gennemstegt og champignonerne er skrumpet godt ind, blandes de sammen.
Klargør tærteformen med tærtedej og fordel blandingen over tærtebunden.
Pisk æg, mælk, 2 tsk. karry, salt og peber sammen. Hæld det over blandingen i tærtefadet.
Fordel den revet ost over tærten og dyp forsigtig osten ned i væden med en gaffel.
Bag tærten i ovnen i 35-40 min. ved 200°.