banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Chokolademousse med lakrids og friske hindbær


Kommentarer Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Dessert
Land:
Svensk
Ingredienser:
200 g. mørk chokolade (ca. 60%)
50 g. hindbær, friske
3 dl. piskefløde
10 hårde lakridskarameller
2 æggehvider fra pasteuriserede æg
1 spsk. melis


Opskrift:
Chokoladen hakkes groft og smeltes i et vandbad.
Pisk fløden til flødeskum. Pisk derefter æggehviderne og sukker til stift skum.
Vend den smeltede chokolade ind i æggehviderne og fortsæt derefter med flødeskummet, lidt efter lidt.

Lad moussen stå i køleskabet i ca. 1 time.

Knus lakridskaramellerne til fin strøsel. Anret moussen i glas og pynt med hindbær og lakrids drys.
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere