banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Hawaiikylling


Kommentarer 1 anmeldelse
Personer: 8
Type(r):
Hovedret
Land:
Amerikansk
Ingredienser:
2 kyllinger à 1000 g.
3 spsk. mel
1 spsk. karry
1 1/2 tsk. salt
Margarine til stegning

Til Karrysaucen:
125 g. røget bacon i skiver
1 stort løg
2 spsk. mel
1 stort æble
2 spsk. tomatpuré
3 dl. bouillon
½ ds. ananas
2 spsk. citronsaft
2 spsk. karry


Opskrift:
Begynd med karrysaucen:
Skær løg og bacon i tern og svits dem et par minutter på panden.
Drys karry på og lad den svitse et øjeblik før mel, det revne æble og tomatpuré tilsættes.

Rør bouillonen sammen med ananassaften og kom det på panden, og lad det småkoge i ca. 10 min. Tilsæt så ananasstykkerne og smag til med salt.

Kyllingerne:
Partér kyllingerne i over- og underlår, vinger og to stykker brystkød.

Bland mel med salt og karry i en plastpose og kom kødet i. Ryst så krydderierne er godt fordelt over det hele.

Brun stykkerne i margarine og læg dem derefter over i et ildfast fad.

Fordél nu karrysaucen over kyllingestykkerne og sæt fadet i ovnen ved 200 gr. i 45 min.

Andre retter med..

Frugt
Grøntsager
Kylling
Svinekød
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere