Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Forret, Suppe
Land:
Dansk
Ingredienser:
500g lyse svampe (champignon, pighat og/eller lyse østershatte)
30g smør
1 l kyllingefond
¾ dl piskefløde
2 fed finthakket hvidløg
1 dl finthakket persille
1½ dl tør hvidvin
Saften fra ½ citron
Salt og peber
4 skiver sprød bacon
Opskrift:
Rens svampene og hak dem groft. Steg dem i gryde m. smør, hvidløg og persille i ca. 8 min, til svampene ikke afgiver mere væde, tilsæt vin og lad den koge næsten helt væk.
Tilsæt citronsaft og fond og bring i kog. Småkog under låg i ca. 20 min. Blend suppen.
Kom suppen tilbage i gryden og jævn med fløde, hvorefter den ikke skal koge. Der kan evt. bruges mere fløde end i opskriften. Suppen bliver kun bedre af det, men selvfølgelig også federe.
Smag til m. salt og peber og pynt m. bacon og frisk persille