1 anmeldelse
Personer: 4
Type(r):
Hovedret
Land:
Dansk
Ingredienser:
600 g. kyllingebrystfileter
150 g. bacontern
2 løg
2 peberfrugt
2 ds. hakkede tomater
3 dl. hønsebouillon
2 tsk. karry
1 tsk. chili
2 fed hvidløg
salt
peber
Serveres med ris eller bulgur.
Opskrift:
Kyllingefileterne skæres ud i 3 mindre stykker.
Karryen brændes af i olie på panden, kylligestykkerne tilsættes og brunes let. Derefter fordeles stykkerne i et ildfast fad.
Baconternene steges på panden i 2-3 min. og fordeles over kyllingestykkerne.
Løg, squash og peberfrugter skæres i tern.
Løg og knust hvidløg svitses i en gryde og derefter tilsættes resten af grøntsagerne som svitses lidt med.
De hakkede tomater og bouillonen tilsættes og det hele varmes op.
Blandingen får lidt chili og smages til med salt og peber, inden den hældes ud over kyllingekødet.
Fadet sættes i ovnen ved 200° i 30 min.