Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Bagværk, Dessert, Kager
Land:
Ukendt
Ingredienser:
450 g. kogechokolade af god kvalitet
125 g. smør v/ stuetemperatur
3½ dl. piskefløde
1 dl. mælk
2 spsk. sukker
½ tsk. salt
1 tærtedej (Find opskrift på tærtedej her på siden eller køb færdig)
Pynt:
Drys af kakaopulver eller flormelis.
Opskrift:
Forvarm ovnen til 180 g°.
Beklæd en tærteform (ca. 28 cm i diameter) med dejen og bag den i 15 min., hvorefter den afkøles.
Hak kogechokoladen ud i små stykker, så den nemt kan smeltes.
Kom piskefløde, sukker og salt i en gryde og giv det et opkog.
Tag gryden af bluset og tilsæt smør og chokolade. Rør til chokoladen er helt smeltet, hvorefter blandingen afkøles.
Kom mælk i blandingen og rør til den er glat og blank.
Blandingen hældes i tærteformen og skal derefter størkne i min. 2 timer.
Drys med kakaopulver eller flormelis inden servering.