banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Hindbærmousse


Kommentarer 1 anmeldelse
Personer: 4
Type(r):
Dessert
Land:
Ukendt
Ingredienser:
400 g. friske eller frosne hindbær
4 pasteuriserede æggeblommer
2½ dl. flormelis
2 dl. piskefløde

Opskrift:
Blend eller mos hindbærene.
Pisk æggeblommer og flormelis til en let og fugtig masse, og rør bærene i.
Pisk fløde til flødeskum og vend den i bærblandingen.
Hæld massen i portionsforme og stil dem i køleskabet i min. 2 timer før servering.
Brug evt. chokoladedrys eller træk chokoladestrimler med en ske(smeltet chokolade) som pynt.

Andre retter med..

Æg
Bær
Chokolade
Mælkeprodukter
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere