Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Hovedret
Land:
Fransk
Ingredienser:
1 stor kylling
2 skalotte løg
1 dl. Riesling/sød hvidvin
1 dl. fløde
250 g. champignon
Persille
Smør
Cognac
Salt
Peber
Opskrift:
Skær kyllingen i 4 stykker.
Smelt smør i en stor gryde og brun skindsiden på kyllingen heri.
Tilsæt cognac og flamber kyllingestykkerne.
Tag kyllingestykkerne op af gryden og sæt dem til side.
Kom de hakkede løg i gryden og svits dem i ca. 1 minut. Tilsæt vin, fløde, svampe, salt og peber, og bland det hele godt.
Når saucen er jævn lægges kyllingestykkerne tilbage i gryden. Dæk gryden med et låg og lav det koge færdig ved lav temperatur i ca. 30 min. (eller til benene falder fra kødet).
Fjern låget og kog endnu 10 min.
Drysses med persille og serveres med ristede kartofler.