banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Coq au Riesling (grydekylling)


Kommentarer Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Hovedret
Land:
Fransk
Ingredienser:
1 stor kylling
2 skalotte løg
1 dl. Riesling/sød hvidvin
1 dl. fløde
250 g. champignon
Persille
Smør
Cognac
Salt
Peber

Opskrift:
Skær kyllingen i 4 stykker.
Smelt smør i en stor gryde og brun skindsiden på kyllingen heri.
Tilsæt cognac og flamber kyllingestykkerne.
Tag kyllingestykkerne op af gryden og sæt dem til side.
Kom de hakkede løg i gryden og svits dem i ca. 1 minut. Tilsæt vin, fløde, svampe, salt og peber, og bland det hele godt.
Når saucen er jævn lægges kyllingestykkerne tilbage i gryden. Dæk gryden med et låg og lav det koge færdig ved lav temperatur i ca. 30 min. (eller til benene falder fra kødet).
Fjern låget og kog endnu 10 min.

Drysses med persille og serveres med ristede kartofler.
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere