Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Hovedret, Suppe
Land:
Italiensk
Ingredienser:
2 porrer
2 gulerødder
1 pastinak
½ knoldselleri
2 fed hvidløg
1 ds. hakket tomat
75 g. pasta (f.eks. spaghetti i små stykker)
1 l. grøntsagsbouillon
1 spsk. grøn pesto
100 g. bacon i strimler
Tilbehør:
Groft brød, f.eks. ciabatta
Opskrift:
Porrerne skæres i skiver og resten af grønsagerne skæres ud i små tern.
Steg porrerne i olivenolie i 5-6 min. sammen med presset hvidløg.
Tilsæt grøntsagerne, de hakkede tomater, bouillon og pasta.
Lad det koge op og simre i ca. 10 min. til pastaen er klar.
Smag suppen til med pesto, salt og peber.
Klip baconen ud i skiver og steg dem sprøde. Bruges til at dryse oven på suppen ved servering.
Bemærk:
Minestronesuppe er en klassisk suppe som kan varieres efter årstid og hvad man iøvrigt har i køleskabet. Basen i suppen er primært tomat og grøntsagsbouillon.